Θεοδώρα Παπαγεωργίου

Θεοδώρα Παπαγεωργίου

“Ραδιόστομοι” ΠΑΡ. 16:00 – 18:00 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην  Αθήνα με τα ευχάριστα πάντα διαλείμματα των διακοπών να επιστρέφει στην πανέμορφη Ναυπακτία από την οποία κατάγεται, η Δώρα Παπαγεωργίου μας ορκίζεται ότι οι πραγματικές αποσκευές σε αυτό το ανηφόρι της ζωής είναι μόνο τα ταξίδια, η γνώση και οι καλές μουσικές.

Έτσι, η απόλυτη ευτυχία για αυτήν είναι να γράφει το κοντέρ του αυτοκινήτου χιλιόμετρα και το χέρι της να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση προκειμένου να πετύχει το κομμάτι που θα συνοδεύσει τη στιγμή της καθοδόν. Ακόμη θυμάται τα βράδια της Κυριακής που με τη μεγαλύτερη της αδερφή ξενυχτούσαν αγκαλιά με το ραδιόφωνο για να προλάβουν να ακούσουν αγαπημένα τους κομμάτια, τη στιγμή που η μητέρα τους εισέβαλε στο δωμάτιο για να τις μαλώσει και να τις βάλει για ύπνο.

Η μικρότερη αδερφή τους κοιμόταν ήδη.

Η Δώρα, ως το μεσαίο παιδί, ανήκε άλλοτε στις μεγάλες και άλλοτε στις μικρές. Αυτό παραμένει ως τώρα. Ανήκει και στη ψυχολογία και στη δημοσιογραφία που σπούδασε. Και στα ήσυχα και στα ανήσυχα παιδιά, και στη σταθερότητα και στην αλλαγή, και στα χαρούμενα και στα μελαγχολικά κομμάτια.

Για την ώρα θα τη βρείτε σταθερά   στην εκπομπή της Παρασκευής 1600-18.00 μαζί με πολλές μουσικές εναλλαγές και διαθέσεις!Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST