“Κόβεται το σεξ;” γράφει η Έλενα Παπαδοπούλου

"Κόβεται το σεξ;" γράφει η Έλενα Παπαδοπούλου

Και τώρα που έχω την προσοχή σου

Ωραίο το σεξ ε;

Σαρέσει και σενα;

Το κάνεις συχνά;

ή είσαι και συ σαν την Τζές και τον Τζίμμυ;

Αυτό το ζευγάρι που εδώ και 14 μήνες και 4 ημέρες δεν έχει κάνει το ΣΕΚΣ, έρχεται να λύσει τα προβλήματά του με εμάς, με έναν τρόπο χιουμοριστικό και τρομερά βιωματικό..σαν να είσαι με τα φιλαράκια σου στο σαλόνι και να τα λέτε ρε παιδί μου..

Να..αυτό το θέατρο και αυτήν την κατάθεση ψυχής την λατρεύω εγώ προσωπικά και θα βροντοφωνάζω ότι αρκούν μόνο δύο άνθρωποι για να κάνουν τα κύτταρα σου να πάλονται, την ψυχή σου να γελά και τα μάτια σου να τρέχουν σαν ποτάμια…

Η Tζες και ο τζίμμυ σήκωσαν το δικό τους χαλάκι στην μεταξύ τους σχέση και μας έδειξαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αγάπη 6 χρόνων σχέσης, του χαμένου έρωτα και των προσωπικών βιωμάτων σε έναν χώρο καθόλα επικριτικό, που αναζητά την επιβεβαίωση της συναίνεσης ακόμα κι όταν αυτή υφίσταται υπονοούμενη…

Λογοκρισία των πάντων και πάλη τραυμάτων στο μεταξύ δύο ανθρώπων και μίας κοινωνίας…και κάπως βάρυνε το κλίμα, αλλά σου υπόσχομαι ότι αυτή η παράσταση θα σε ψυχαγωγήσει και θα συνειδητοποιήσεις πόσο ταυτίζεσαι με τον τζιμμυ και την τζες..ακομα κι αν είσαι ελεύθερο πουλί ή μέσα σε μια σχέση..

Η τέχνη δεν χρειάζεται πολλά για να εμπνεύσει.. ταλέντο και αγάπη για τον άνθρωπο..και η επιτυχία θα είναι μοναδική. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα μου έδωσαν η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Λάσκαρη μέσα από την εκτύλιξη των χαρακτήρων της Τζές και του Τζίμμυ.

 

Και εγώ αυτούς τους δύο χαρακτήρες τους αγάπησα μαζί και χώρια!

Σας ευχαριστώ!

 

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι 11/01/2021 στον πολυχώρο VAULT & η ProvaT.O θα φιλοξενεί “Τους σεμνότυφους”

Τρέξτε να προλάβετε!!

Επιμέλεια (κείμενο & φωτό) : Έλενα Παπαδοπούλου “Cat Fatale” ΚΥΡ. 19:00-21:00

 

 


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST