“Κάθε Καθεστώς Υποταγής Έχει Την Ταρίφα Του” γράφει η Έλενα Παπαδοπούλου “Cat Fatale” ΚΥΡ. 19:00-21:00

"Κάθε Καθεστώς Υποταγής Έχει Την Ταρίφα Του" γράφει η Έλενα Παπαδοπούλου "Cat Fatale" ΚΥΡ. 19:00-21:00

-Είμαστε δυόοο, είμαστε τρειιις, είμαστε χίλιοι δεκατρείιις

-Μην απατάσαι! Μόνο τρεις είμαστε…

o Κοσμάς,o Τάσος και ο Στέλιος..

Αυτοί είναι οι εκτελεστές λοιπόν… αυτά τα 3 αδέρφια.. τόσο διαφορετικά και ίδια συνάμα.

Η ένταση στο σώμα μου ήταν συνεχής και η ενέργεια αυτών των αδελφών δεν με άφησε σε ησυχία όσο βρίσκονταν επί σκηνής.. και μην θαρρείς δεν σταμάτησαν ούτε λίγο να πάλλονται σαν θαρραλέοι ήρωες, σαν φοβισμένα παιδιά, σαν επαναστάτες αλλά και σαν προδότες του εαυτού τους πάνω απ όλα. Ήταν μοναδική η αξία του κάθε χαρακτήρα. Το έργο και η πλοκή τρομερά βιωματική. Η δε αυτοκαταστροφή αγκαλιάζει και τα τρία αδέρφια σαν να τα γέννησε η ίδια!

 

3..2..1..

Ποδοβολητά και πυροβολισμοί και το απόλυτο χάος κάνει την εμφάνισή του όταν τα 3 αδέρφια αποφάσισαν να “εξασφαλίσουν” την ελευθερία τους με μία ληστεία τραπεζική..

Όχι τίποτα τρομερό! μην φανταστείς!

Δεν ήταν δα και το ποσό των 300 δισεκατομμυρίων..

Να… απλώς ήταν το εισιτήριο για την δική τους ελευθερία, ακόμη κι αν ο καθένας βρισκόταν εγκλωβισμένος στην δική του φυλακή.

Αλλά σε όλα αυτά πάντα κάτι θα πάει στραβά! και μάλλον είναι πολλά αυτά τα στραβά..

Κάθε είδους εμμονή και προσκόλληση είναι πρέζα… Και κάθε ένας από αυτούς είχε την δική του..το ναρκωτικό, το ιδεώδες, την ματσίλα.. όπως θες πες το..

Και αυτά τα τρία αδέρφια με έκαναν να καταλάβω γιατί αγαπώ τόσο πολύ τα δικά μου..γιατί ό,τι κι αν συμβεί αυτά είναι πάνω από εμένα..και η αγάπη μου για αυτά ξεπερνάει τα πάντα… ακόμη κι αν είναι δύσκολο να δεχτώ τις δικές τους δυσκολίες..ακόμη κι αν ξέρω ότι μπορεί να με προδώσουν, ακόμη κι αν δεν υπολόγιζα στον διπλό ή μάλλον τριπλό έρωτα.. ακόμη και τότε θα δώσω την ζωή μου για να είναι καλά!

Αν θες να βιώσεις την ενότητα και την δύναμη μίας οικογένειας με συγκίνηση, πολύ γέλιο και και αδρεναλίνη θα σε περιμένουν οι εκτελεστές στο θέατρο Αλκμήνη, σε έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο να τους απολαύσεις και να θαυμάσεις το σθένος αυτών των τριών μεγάλων παιδιών!

 

Επιμέλεια/ Φωτογραφίες: Παπαδοπούλου Έλενα

Ραδιοφωνική Εκπομπή: “Cat Fatale” Κάθε Κυριακή 19.00-21.00

 


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST