“Εκεί θ’Ανθίζω” η Γεωργία Νταγάκη για άλλες 2 Παρασκευές στο Caja de Musica

"Εκεί θ'Ανθίζω" η Γεωργία Νταγάκη για άλλες 2 Παρασκευές στο Caja de Musica

Γεωργία Νταγάκη

“Εκεί θ’ Ανθίζω” 

Παρασκευές 18,25 Νοεμβρίου

Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει φέτος τον χειμώνα -μετά από ένα έντονο και επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι- στην ολοκαίνουργια μουσική σκηνή της πόλης «Caja de Musica»!
 
Διανύοντας την πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο καλλιτεχνικά, έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερα από 15 χρόνια δισκογραφίας και ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πληθώρα συνεργασιών, ετοιμάζεται να αποτυπώσει το σύνολο όλων αυτών των μουσικών βιώματών της στην παράσταση «Εκεί θ’ανθίζω». 
 
Η συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί ένα προσωπικό απολογισμό της Γεωργίας, η οποία επιδιώκει να «ανθίσει» μουσικά τις Παρασκευές μας, παρουσιάζοντας τραγούδια τόσο από την προσωπική της δισκογραφία όσο και από την ευρεία ελληνική δισκογραφία των τελευταίων ετών. 
Μια παράσταση βασισμένη σε τραγούδια τα οποία έχουν αγαπηθεί και προσδοκούν να μας ταξιδέψουν στιχουρχικά, μουσικά και ενορχηστρωτικά. 
 
Ισορροπώντας άρτια στην παράδοση και στον σύγχρονο ήχο, η Γεωργία, έχοντας συνοδοιπόρους της την λύρα της και τρείς εξαίρετους μουσικούς, είναι έτοιμη να πάει κόντρα στην εσωστρέφεια και τις δυσκολίες της εποχής και να αποτελέσει κομμάτι μίας παράστασης η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά, θα ζεστάνει τον χειμώνα μας και θα ανθίσει τις ψυχές μας.
 
Μαζί της οι μουσικοί:
 
Λουκάς Καλαντζάκος – Τύμπανα 
Χάρης Χαραλάμπους – Μπάσο 
Πάνος Γεωργόπουλος – Κιθάρα 
Γιώργος Μακρής – Πνευστά
 
Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions
Photo: Δημοσθένης Τσαβδαρίδης
 
Τιμή εισόδου: 10€

 

 

Χορηγοί  Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής Caja De Musica:

Documento/Κουτί της Πανδώρας/Αυγή/Culturenow/Ogdoo.gr/Noizy/Street radio/Sin radio/La vita Radio/Ng Radio/FullTime.gr/Μουσικές e beeries/Boemradio/ Flâneuse.gr/


Σχετικά άρθρα

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST