“Από μέσα” να ζεις, να ακούς, να σκέφτεσαι…γράφει η Έλενα Παπαδοπούλου

"Από μέσα" του Χρήστου Τσαβλίδη, από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και για 6 παραστάσεις στο Θέατρο 104

“Από μέσα” και μόνο ο τίτλος αρκεί!

Από μέσα.. να ζεις, να ακούς, να σκέφτεσαι, να αισθάνεσαι, να βιώνεις, να δράς και να αντιδράς..

Και ποιος δεν θα ήθελε να ξερει τι συμβαίνει από μέσα;

Μα όχι! Αν υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να παραδεχτεί ότι δεν θα ήθελε να ξέρει τι γίνεται όταν δεν βρίσκεται εκεί..και μάλιστα μέσα από την βιωματική εμπειρία ενός άλλου ανθρώπου.. θα σηκώσω τα χέρια ψηλά!

Αυτό λοιπόν έρχεται να μας δώσει η παράσταση “Από Μέσα” όπου ένα έμβρυο μικρό και ανήσυχο παρακολουθεί κάθε κίνηση κάθε ανησυχιά κάθε κατώτερο ένστικτο και κάθε συζήτηση της μητέρας του ονόματει Τρούντι και του εραστή της ονόματει Κλώντ!

Τα καμώματα της Τρούντι και του Κλώντ δεν θα τα συζητήσουμε γιατί θα πάτε να τα δείτε στην παράσταση..ωστόσο αυτό το πλάσμα, που ακόμη δεν έχει δει τον κόσμο και μόνο μεσα από την μάνα του μας δείχνει τι συμβαίνει, με περίσσια ανάγκη να αποστασιοποιηθεί από τις ραδιοφωνικές εκπομπές που ακούει ακατάπαυστα για όλο το κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό κλίμα της οικουμένης μαζί, έχει να πει πολλά σε όλους μας για έναν κόσμο, που δεν είχαμε ιδέα οτί γνωρίζουμε απο μέσα, αφού το συνειδητό μας έχει βάλει να ξεγράψουμε κάθε φωνή και κάθε βίωμα από την κοιλιά της μάνας μας!

Εγώ προωπικά προτίνω τούτη την παράσταση με χαρά και λαχτάρα, να γνωρίσετε και να δείτε ένα διαφορετικό θέατρο..το θέατρο της ζωής και της τέχνης, όλα σε ένα.. με τόση περίτεχνη οργάνωση και χάος στα βιώματα ενός εμβρύου και στις χαοτικές σχέσεις των ανθρώπων, που θα το περιβάλλουν όταν γεννηθεί!

Μία παράσταση γέλιου και αναστοχασμού θα βρίσκεται κοντά μας για τα επόμενα δυο Δευτερότριτα στο θέατρο 104! Σε υπέρτατη σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβλίδη και ερμηνεία Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης!

Μην την χάσετε!

Σκηνοθεσία: Χρήστος Τσαβλίδης

Διασκευή – Δραματουργική επεξεργασία:

Χρήστος Τσαβλίδης, Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης

Σκηνικό περιβάλλον: Αγγελική Φιλιππή

Μουσική: Δήμος Βρύζας

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Teaser, trailer: Σιδέρης Νανούδης

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST