Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους μαθητές μουσικού σχολείου Μυτιλήνης την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Κάστρο Μυτιλήνης


Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με την επιμέλεια των καθηγητών Αλέξανδρου Γεραγωτέλλη, Πέμης Βερβέρη, Χρήστου Παναγιωτάρα και την ενεργώ συμμετοχή των μαθητών του σχολείου, πραγματοποιεί Μουσική Εκδήλωση με την γνωστή σε όλους μας κα Ελένη Τσαλιγοπούλου για την στήριξη και ανάδειξη του έργου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης την 11η Ιουλίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 στο κάστρο Μυτιλήνης με τιμή εισόδου 5 ευρώ.

 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους μαθητές μας σε μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ένα πρόγραμμα γεμάτο σπουδαία τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασικά, αλλά και οι μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες καθώς και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο της album «των Φίλων τα σπίτια» που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση. Σας καλούμε να στηρίξετε την εκδήλωση και το σχολείο μας, στη συναρπαστική, λυτρωτική μουσική εμπειρία αυτής της συναυλίας.

 

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και σε καταστήματα της πόλης της Μυτιλήνης αλλά και από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.   


Σχόλια αναγνωστών

Κάντε ένα σχόλιο

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα απαιτούμενα πεδία συμβολίζονται με *


Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background